Kalkki-Petterin Jouluomena-Glögi 2.0 L Bag In Box )

14,90 

9 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kalkki-Petterin Jouluomena-Glögi (Vuoden Omenatuote 2018 )on tehty suoraan puista poimituista  Lobo ja Antonovka omenalajikkeista myöhäissyksyllä 2020, jotka ovat sekoitettu ja tuorepuristettu perinteisellä puristamisella juuri oikeassa suhteessa (ja lisätty aidot kanelitangot, tähtianiksen kynnet ja palaset inkivääriä), jolloin mausta on saatu talvisen glögijuomien aatelia. Maku on vastustamaton ja on oikea lasten suosikki kuumaksi juomaksi kun siihen ei ole lisätty sitä karvasta neilikkaa! Ja maistuu se aikuisillekkin, varsinkin kun lisää hiukkasen tiukkaa tai Calvadosta joukkoon Täysmehu on suodattamaton ja  pastöroitu, joten se säilyy huoneenlämmössä pakkaukseen merkittyyn parasta ennen päivään (31122021) asti täysin moitteettomana. Jääkapissa avattuna vähintään 2 viikkoa. Täysomenamehuun ei ole sekoitettu lisämakeutusaineita, säilöntäaineita tai vitamiineja. Luonnollisesti aina parasta.

Kaikki puristamamme täysomenamehuihin käytettävät omenalajikkeet kerätään kerralla peräkkäisinä päivinä. Ensin kesäomenalajikkeet, sitten syysomenalajikkeet ja viimeiseksi talviomenalajikkeet. Kun kaikki eri esim kesäomenalajikkeet ovat kerätty, niin sen jälkeen ne puristetaan kerralla aina oikeassa lajikesuhteessa, näin ensimmäinen ja viimeinen pullo tai Bag In Box laatikko on tasalaatuista ja aina saman makuista. Tästä laadun ja maun osoituksena perättäisien vuosien 2018 ja 2019 Lohjan Omenakarnevaalien ”vuoden omenatuote” voitot (vuoden 2020 Omenakarnevaalit peruttiin)

Kalkki-Petterin hedelmätarhassamme Lohjan virkkalassa omenapuille ei anneta mitään torjuntaaineita tai ylimääräisiä lannoitteita. Pölytyksen hoitavat  sinne kotiutuneet pienet mutta ahkerat mehiläiset, joista saatavaa erinomaista omenankukka-apila hunajaa tuotamme myös pieniä määriä.