Kalkki-Petterin Mustikkainen Kesäomenatäysmehu 2.0 L Bag In Box

12,90 

9 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kalkki-Petterin Mustikkainen Kesäomenatäysmehu on tehty suoraan puista poimituista  huvitus ja valkeakuulas omenalajikkeista syksyllä 2020, jotka ovat sekoitettu ja tuorepuristettu perinteisellä puristamisella juuri oikeassa suhteessa (ja lisätty aimo loraus aitoa mustikkamehutiivistettä antamaan vienon mustikkaisen maun ja kauniin värin), jolloin mausta on saatu kesäisen maukasta ja raikasta. Täysmehu on suodattamaton ja  pastöroitu, joten se säilyy huoneenlämmössä pakkaukseen merkittyyn parasta ennen päivään (31122021) asti täysin moitteettomana. Jääkapissa avattuna vähintään 2 viikkoa. Täysomenamehuun ei ole sekoitettu lisämakeutusaineita, säilöntäaineita tai vitamiineja. Luonnollisesti aina parasta.

Kaikki puristamamme täysomenamehuihin käytettävät omenalajikkeet kerätään kerralla peräkkäisinä päivinä. Ensin kesäomenalajikkeet, sitten syysomenalajikkeet ja viimeiseksi talviomenalajikkeet. Kun kaikki eri esim kesäomenalajikkeet ovat kerätty, niin sen jälkeen ne puristetaan kerralla aina oikeassa lajikesuhteessa, näin ensimmäinen ja viimeinen pullo tai Bag In Box laatikko on tasalaatuista ja aina saman makuista. Tästä laadun ja maun osoituksena perättäisien vuosien 2018 ja 2019 Lohjan Omenakarnevaalien ”vuoden omenatuote” voitot (vuoden 2020 Omenakarnevaalit peruttiin)

Kalkki-Petterin hedelmätarhassamme Lohjan virkkalassa omenapuille ei anneta mitään torjuntaaineita tai ylimääräisiä lannoitteita. Pölytyksen hoitavat  sinne kotiutuneet pienet mutta ahkerat mehiläiset, joista saatavaa erinomaista omenankukka-apila hunajaa tuotamme myös pieniä määriä.