Karahvi Herukkaviini 16 %
N. 25 l valmista herukkaviiniä n. kolmessa viikossa. Kemikaalit: Desinfiointiaine (natriumsulfiitti) – ravintosuola (diammoniumortofosfaatti) – pektolaasi – sitruunahappo – viinihiiva – käymisenpysäyttäjä (kaliumsorbaatti ja kaliumdisulfiitti) – superkirkaste – viinigelatiini. Raaka-aineina mustaseljanmarjoja, rusina, mustaviinimarjoja, omenaa, orapihlajanmarjoja, -lehteä, pihlajanmarjoja, punaviinmarjoja ja herukanlehteä. Pakkaus sisältää kuivamarjat, siiviläpussin niille, tarvittavat kemikaalit sekä täydelliset ohjeet. Nettopaino 360 g.
Karahvi Vinbärsvin 16 %
25 liter färdig för hem vin ca. tre veckor Paketet innehåller engångssilpåse, de nödvändiga kemikalier: Desinfektionsmedel (natriumsulfit), Vinjäst, Specialnärsalt (diammoniumortofosfat) Pectolase, Citronsyra, Jässtop (kaliumsorbat och kaliumdisulfit), Superklar (kiselsyrelösning) och Vingelatin, svartfläderbär, russin, svartvinbär, äppel, hagtorn, hagtornsblad, rönnbär, röda vinbär och vinbärsblad. Nettovikt 360 g.