Käyttöehdot

Käyttöehdot

Suomen Kotipanimotarvike Oy:n verkkokaupan Karahvi.fi käyttöehdot. Seuraavia ehtoja sovelletaan Suomen Kotipanimotarvike Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin tai puhelimitse tai kirjeiden välityksellä tapahtuvassa kaupassa.

Myymme kotiviinitarvikkeita yrityksille ja yhteisöille (joista jäljempänä käytetään nimitystä yritysasiakas), sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille (joista jäljempänä käytetään nimitystä kuluttaja).

Myymme kotiviinitarvikkeita vain vähintään 18-vuotiaille kuluttajille.

Olemme sitoutuneet noudattamaan toiminnassamme hyvää kauppatapaa sekä sähköisestä kaupankäynnistä, postimyynnistä ja kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

1. Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Mikäli asiakas kuitenkin haluaa rekisteröityä asiakkaaksi ja hyötyä rekisteröitymisen tuomat online-palveluedut (esim. tilausten reaaliaikainen seuranta), ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:

a) rekisteröityä yritysasiakkaana tai kuluttajana Suomen Kotipanimotarvike Oy:n) asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut oleelliset tiedot.

Yritysasiakkaan tulee ilmoittaa yrityksen nimi, ly-tunnus,yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, postiosoite, sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

Kuluttajan tulee ilmoittaa nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

b) Antaa suostumuksensa, että Suomen Kotipanimotarvike Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Karahvi.fi asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Suomen Kotipanimotarvike Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja ulkopuolisille tahoille.

c) Alle 18 -vuotiaan tulee ilmoittaa myös huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Myyjällä on oikeus hylätä tilaus, jos huoltajan yhteystietoja ei anneta tai myyjällä on aihetta epäillä väärinkäytöstä.

1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Asiakas sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tehnyt tilauksensa Suomen Kotipanimotarvike Oy:n verkkokaupan Karahvi.fi kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

2.3. Asiakkaalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun asiakkaalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista tai matkahuollosta.

2.4. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin sopimus- ja toimitusehtoihin, jotka on kerrottu erikseen kohdassa Toimitusehdot.

2.5. Asiakkaan tilauksen tekemisen jälkeen ei Suomen Kotipanimotarvike Oy:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Suomen Kotipanimotarvike Oy:n verkkokaupan hinnastossa. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron. Suomen Kotipanimotarvike Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskuluja Suomen Kotipanimotarvike Oy perii voimassa olevan tariffin mukaan (6,99 euroa/lähetys Ennakolla tilattaessa peritään lisäksi postin tai matkahuollon perimä ennakkomaksu.

4. Toimitus

4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kolmesta seitsemään (3-7 työpäivää. Joillakin erikois- tai uutuustuotteita voi olla pidempi toimitusaika. Ilmoitamme jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 7 päivää.

4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Suomen Kotipanimotarvike Oy toimii toimituksen suhteen asiakkaan tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

4.3. Mikäli asiakas ostaa tuotteita, joille Suomen Kotipanimotarvike Oy:n on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

4.4. Kaikki Suomen Kotipanimotarvike Oy:n toimitukset tapahtuvat Postin tai Matkahuollon välityksellä, elleivät asiakas ja Suomen Kotipanimotarvike Oy muuta erikseen sovi.

4.5. Jos lähetät tavaraa esim. tuotepalautuksena, muista säilyttää palautusasiakirjat ja postin antama kuitti sekä matkahuollon rahtikirja.

4.6. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus missä tahansa vaiheessa, myös silloin kun tilaus on jo käsitelty. Mikäli asiakas ei halua noutaa/lunastaa tilaustaan, tulee hänen kuitenkin ilmoittaa siitä Suomen Kotipanimotarvike Oy:lle

5. Maksuehdot

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

a) Maksetaan verkkopankin kautta verkkopankin tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla.

b) Matkahuollon tai Postin jälkivaatimus. Tuotteet saapuvat Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen paikkakunnallasi, josta voit lunastaa ne maksua vastaan.

c) Ennakkomaksu pankkisiirrolla. Maksusuorituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen välittömästi. Maksusuorituksen suuruus ja tilisiirron viitenumero selviää verkkokaupan lähettämästä tilausvahvistuksesta tai laskusta.

d) Lasku. Voimme laskuttaa yritysasiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia Suomen Kotipanimotarvike Oy:n kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 019 335 999

5.2. Osa maksutavoista saattaa edellyttää rekisteröitymistä.

6. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@karahvi.fi ENNEN tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään osoitteeseen Suomen Kotipanimotarvike Oy, PL 36 08501 LOHJA

6.3. Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta.

6.4. Puutteellisesti palautettuja tuotteita ei korvata asiakkaalle.

6.5. Palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä toisen tuotteen toimituksen mahdollinen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

6.6. Käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto Posti- tai Matkahuollon virkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee matkahuollossa tai postissa heti asiasta vahinkokilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio

8.1. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Suomen Kotipanimotarvike Oy:öön, joko puhelimitse 019 335 999, sähköpostitse osoitteeseen info@karahvi.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Kotipanimotarvike Oy, PL 36, 08501 LOHJA . Virheellinen toimitus palautetaan toimituskuluitta Suomen Kotipanimotarvike Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Suomen Kotipanimotarvike Oy palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Suomen Kotipanimotarvike Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Suomen Kotipanimotarvike Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Suomen Kotipanimotarvike Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

10. Riitojen ratkaisu

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Lohjan käräjäoikeudessa.