Karahvi Mustaherukkaviini 16 %
N. 25 l valmista mustaherukkaviiniä n. kolmessa viikossa. Kemikaalit: Desinfiointiaine (natriumsulfiitti) – ravintosuola (diammoniumortofosfaatti) – pektolaasi – sitruunahappo – viinihiiva – käymisenpysäyttäjä (kaliumsorbaatti ja kaliumdisulfiitti) – superkirkaste – viinigelatiini. Raaka-aineina rusinoita, mustaviinimarjoja, seljanmarjoja, omenaa, orapihlajanmarjoja ja -lehteä, pihlajanmarjoja, ja herukanlehteä. Pakkaus sisältää kuivamarjat, siiviläpussin niille, tarvittavat kemikaalit sekä täydelliset ohjeet. Nettopaino 360 g.
Karahvi Svartvinbärsvin 16 %
25 liter färdig för hem vin ca. tre veckor Paketet innehåller engångssilpåse, de nödvändiga kemikalier: Desinfektionsmedel (natriumsulfit), Vinjäst, Specialnärsalt (diammoniumortofosfat) Pectolase, Citronsyra, Jässtop (kaliumsorbat och kaliumdisulfit), Superklar (kiselsyrelösning) och Vingelatin, russin, svartvinbär, svarfläderbär, äppel, hagtorn, hagtornsblad, rönnbär och vinbärsblad. Nettovikt 360 g.