Karahvi Omena-Persikkaviini 12 %
N. 25 l valmista hedelmäviiniä n. kolmessa viikossa. Kemikaalit: Desinfiointiaine (natriumsulfiitti) – ravintosuola (diammoniumortofosfaatti) – pektolaasi – sitruunahappo – viinihiiva – käymisenpysäyttäjä (kaliumsorbaatti ja kaliumdisulfiitti) – superkirkaste – viinigelatiini. Raaka-aineina käytetty rusinoita, persikkaa, aprikoosia, omenaa, ruusunmarjoja, seljanmarjoja, pihlajanmarjoja ja seljankukkaa. Pakkaus sisältää kuivamarjat, siiviläpussin niille, tarvittavat kemikaalit sekä täydelliset ohjeet. Nettopaino 310 g.
Karahvi Äppel-Persikavin 12 %
25 liter färdig för hem vin ca. tre veckor Paketet innehåller engångssilpåse, de nödvändiga kemikalier: Desinfektionsmedel (natriumsulfit), Vinjäst, Specialnärsalt (diammoniumortofosfat) Pectolase, Citronsyra, Jässtop (kaliumsorbat och kaliumdisulfit), Superklar (kiselsyrelösning) och Vingelatin, russin, persika, aprikos, äppel, nypon, fläderbär, rönnbär och fläderblomma. Nettovikt 310 g.