Karahvi Vadelma-Mustikkaviini 16 %
N. 25 l valmista seurusteluviiniä n. kolmessa viikossa. Kemikaalit: Desinfiointiaine (natriumsulfiitti) – ravintosuola (diammoniumortofosfaatti) – pektolaasi – sitruunahappo – viinihiiva – käymisenpysäyttäjä (kaliumsorbaatti ja kaliumdisulfiitti) – superkirkaste – viinigelatiini. Raaka-aineina vadelmaa, rusinoita, vadelmanlehteä, aprikoosia, mustikoita, seljanmarjoja, mangoa, ruusunmarjoja, papayaa ja hibiscusta. Pakkaus sisältää kuivamarjat, siiviläpussin niille, tarvittavat kemikaalit sekä täydelliset ohjeet. Nettopaino 380 g.
Karahvi Hallon-Blåbär 16 %
25 liter färdig för hem vin ca. tre veckor Paketet innehåller engångssilpåse, de nödvändiga kemikalier: Desinfektionsmedel (natriumsulfit), Vinjäst, Specialnärsalt (diammoniumortofosfat) Pectolase, Citronsyra, Jässtop (kaliumsorbat och kaliumdisulfit), Superklar (kiselsyrelösning) och Vingelatin, hallon, russin, hallonblad, aprikos, blåbär, fläderbär, mango, nypon, papaya och hibiscus. Nettovikt 380 g.