Karahvi Villimansikkaviini 16 %
N. 25 l valmista mansikkaviiniä n. kolmessa viikossa. Kemikaalit: Desinfiointiaine (natriumsulfiitti) – ravintosuola (diammoniumortofosfaatti) – pektolaasi – sitruunahappo – viinihiiva – käymisenpysäyttäjä (kaliumsorbaatti ja kaliumdisulfiitti) – superkirkaste – viinigelatiini. Raaka-aineina mansikkaa, viinirusinoita, aprikoosia , seljanmarjoja, ruusunmarjoja, mangoa, papayaa, mansikanlehteä, hibiscusta ja yrttejä. Pakkaus sisältää kuivamarjat, siiviläpussin niille, tarvittavat kemikaalit sekä täydelliset ohjeet. Nettopaino 350 g.
Karahvi Skogs-Jordgubbs 16 %
25 liter färdig för hem vin ca. tre veckor Paketet innehåller engångssilpåse, de nödvändiga kemikalier: Desinfektionsmedel (natriumsulfit), Vinjäst, Specialnärsalt (diammoniumortofosfat) Pectolase, Citronsyra, Jässtop (kaliumsorbat och kaliumdisulfit) Superklar (kiselsyrelösning) och vingelatin. Jordgubbar, vinrussin, aprikos, fläderbär, nypon, mango, papaya, jordgubbsbland, hibiscus och örter. Nettovikt 350 g.