VIINIRESEPTIT

RAPARPERIVIINI

Raparperia 4-6kg
Rusinoita 750g
Sokeria 5-6kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

 

PIHLAJANMARJA

Pakastettuja pihlajanmarjoja 5kg
Happamia omenoita 2kg
Rusinoita 0,5kg
Sokeria 4kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

MUSTIKKA

Mustikoita 6kg
Puolukoita 3kg
Rusinoita 1kg
Sokeria 4kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

LAKKA

Lakkoja 5kg
Rusinoita 1kg
Sokeria 4kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

HERUKKA

Mustia, punaisia tai valkoisia viinimarjoja 5kg
Mustikoita, mansikoita, vadelmia, melonia, päärynöitä,
omenoita tai tuoreita luumuja 2kg
Sokeria 4kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

MADEIRA

Kirsikoita 5-6kg
Mustikoita 1kg
Pihlajanmarjoja 1kg
Rusinoita 750g
Sokeria 6kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

KESÄINEN VALKOVIINI

Raparperia 3-4kg
Persikoita 1-2kg
Rusinoita 750g
Omenoita 2kg
Valkoisia viinimarjoja 1kg
Sokeria 6kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

PUNAVIINI

Puolukoita 2kg
Kirsikoita 1-1,5kg
Mustia viinimarjoja 0,5kg
Sokeria 3-4kg
(tammenlastuja tai männynlastuja)

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

PORTVIINI

Mustaviinimarjoja 2-3kg
Punaisia viinimarjoja 1,5 – 2kg
Mustikoita 2kg
Rusinoita 750g
Sokeria 6kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

OMENAVIINI

Omenoita (tuoreita, vahvan makuisia) 5-8kg
Sokeria 3-6kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

MANSIKKAVIINI

Mansikoita 3-6kg
Rusinoita 750g
Sokeria 3-6kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

MUSTAVIINIMARJA

Mustaviinimarjoja 7-9kg
Sokeria 5-6kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

APPELSIINIVIINI

Kuorittuja appelsiineja 5kg
Kuorittuja sitruunoita 1kg
Rusinoita 0,5kg
Fariinisokeria 1kg
Sokeria 3,5kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

SHERRY

Päärynöitä 5kg
Pakastettuja pihlajanmarjoja 1kg
Rusinoita 1kg
Sokeria 4kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

LUUMUVIINI

Luumuja 6kg
Karviaismarjoja 1kg
Valkoisia viinimarjoja 1kg
Sokeria 4kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...

KIRSIKKAVIINI

Kirsikoita (tai kriikunoita) 5kg
Mustikoita 1kg
Sokeria 4kg

Vahvat viinit

Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.

Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.

Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.

Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.

Load More

Resepti viininvalmistukseen 25 litraa   Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat...