RAPARPERIVIINI
Raparperia 4-6kg
Rusinoita 750g
Sokeria 5-6kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
PIHLAJANMARJA
Pakastettuja pihlajanmarjoja 5kg
Happamia omenoita 2kg
Rusinoita 0,5kg
Sokeria 4kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
MUSTIKKA
Mustikoita 6kg
Puolukoita 3kg
Rusinoita 1kg
Sokeria 4kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
LAKKA
Lakkoja 5kg
Rusinoita 1kg
Sokeria 4kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
HERUKKA
Mustia, punaisia tai valkoisia viinimarjoja 5kg
Mustikoita, mansikoita, vadelmia, melonia, päärynöitä,
omenoita tai tuoreita luumuja 2kg
Sokeria 4kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
MADEIRA
Kirsikoita 5-6kg
Mustikoita 1kg
Pihlajanmarjoja 1kg
Rusinoita 750g
Sokeria 6kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
KESÄINEN VALKOVIINI
Raparperia 3-4kg
Persikoita 1-2kg
Rusinoita 750g
Omenoita 2kg
Valkoisia viinimarjoja 1kg
Sokeria 6kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
PUNAVIINI
Puolukoita 2kg
Kirsikoita 1-1,5kg
Mustia viinimarjoja 0,5kg
Sokeria 3-4kg
(tammenlastuja tai männynlastuja)
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
PORTVIINI
Mustaviinimarjoja 2-3kg
Punaisia viinimarjoja 1,5 – 2kg
Mustikoita 2kg
Rusinoita 750g
Sokeria 6kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
OMENAVIINI
Omenoita (tuoreita, vahvan makuisia) 5-8kg
Sokeria 3-6kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
MANSIKKAVIINI
Mansikoita 3-6kg
Rusinoita 750g
Sokeria 3-6kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
MUSTAVIINIMARJA
Mustaviinimarjoja 7-9kg
Sokeria 5-6kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
APPELSIINIVIINI
Kuorittuja appelsiineja 5kg
Kuorittuja sitruunoita 1kg
Rusinoita 0,5kg
Fariinisokeria 1kg
Sokeria 3,5kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
SHERRY
Päärynöitä 5kg
Pakastettuja pihlajanmarjoja 1kg
Rusinoita 1kg
Sokeria 4kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
LUUMUVIINI
Luumuja 6kg
Karviaismarjoja 1kg
Valkoisia viinimarjoja 1kg
Sokeria 4kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…
KIRSIKKAVIINI
Kirsikoita (tai kriikunoita) 5kg
Mustikoita 1kg
Sokeria 4kg
Vahvat viinit
Vahvat viinit valmistuvat samoista raaka-aineista kuin miedotkin viinit. Halutessasi vahvaa viiniä, sokerin määrä täytyy olla 6kg.
Sokeri/viinin alkoholipitoisuus
4kg sokeria = 10-12%
5kg sokeria = 12-14%
6kg sokeria = 14-17%
25 litralle viiniä.
Yleensä parhaat viinireseptit löytyvät omasta päästä. Kannattaa kokeilla eri versioita ja pitää panimopöytäkirjaa tekemisistään.
Joissakin ohjeissa raparperiviiniin kehoitetaan lisäämään kalkki, mutta tässä pakkauksessa kalkki on sekoitettu suoraan pektolaasipussiin, joten lisäkalkkia ei tarvita.
Resepti viininvalmistukseen 25 litraa Kotiviinin valmistukseen käyvät periaatteessa kaikki sekä tuoreet että kuivatut hedelmät ja marjat, kunhan ne ovat puhtaita ja oikein esikäsiteltyjä. Jos käytät mehuja, on reseptien kilomäärä litroina sama. Katso suhteet oheisista resepteistä ja kokeile omia raaka-aineyhdistelmiäsi käyttäen hyväksesi kauden marjat…