Karahvi Kirsikkaviini 16 %
N. 25 l valmista kirsikkaviiniä n. kolmessa viikossa. Kemikaalit: Desinfiointiaine (natriumsulfiitti) – ravintosuola (diammoniumortofosfaatti) – pektolaasi – sitruunahappo – viinihiiva – käymisenpysäyttäjä (kaliumsorbaatti ja kaliumdisulfiitti) – superkirkaste – viinigelatiini. Raaka-aineina kirsikoita, seljanmarjaa, rusinoita, ruusunmarjoja, mangoa, papayaa ja hibiscusta. Pakkaus sisältää kuivamarjat, siiviläpussin niille, tarvittavat kemikaalit sekä täydelliset ohjeet. Nettopaino 470 g.
Karahvi Körsbär 16 %
25 liter färdig för hem vin ca. tre veckor Paketet innehåller engångssilpåse, de nödvändiga kemikalier: Desinfektionsmedel (natriumsulfit), Vinjäst, Specialnärsalt (diammoniumortofosfat) Pectolase, Citronsyra, Jässtop (kaliumsorbat och kaliumdisulfit), Superklar (kiselsyrelösning) och Vingelatin, körsbär, fläderbär, russin, nypon, mango, papaya och hibiscus. Nettovikt 470 g.